Over ons

Ons Coaching Team

Ton de Korte

Adviseur & Coach

Ik ben van huis uit organisatieadviseur. Eerder werkte ik als managing director bij Berenschot, als directeur bij het Nederlands Centrum voor Sociale Innovatie (NCSI), als manager bij het CAOP en als ‘Chef Arbeid’ bij De Argumentenfabriek. Mijn vakgebied is de ontwikkeling van mensen en organisaties. Ik laat me daarbij inspireren door het gedachtengoed van sociale innovatie: volwassen arbeidsverhoudingen, modern management, slim inzetten van technologie en optimaal gebruik maken van de kennis op de werkvloer. Ik help graag mensen om helderheid te krijgen over de carrièremogelijkheden en geluk na de 50. Mijn bijzondere aandacht gaat uit naar de laatste fase in de loopbaan en het overgangsgebied van werken naar niet meer werken.

Els Groot

Organisator Reizen+Activiteiten

Ik heb mijn switch gemaakt van het welzijnswerk naar vinoloog. In de loop van 1998 ben ik op een rijtje gaan zetten wat ik de leukste dingen in het leven vond: wandelen, lekker eten, wijn, mensen, talen, buiten zijn, de zuidelijke zon… en ik ontdekte wat ik het allerleukste vond: anderen te laten meegenieten van mijn ervaringen.

Ine Ruijfrok

Loopbaancoach

Met loopbaanbegeleiding en paardencoaching help ik mensen hun plezier en energie in werk terug te vinden. Kenmerkend voor mijn werkwijze is de combinatie van een zakelijke en doelgerichte aanpak gecombineerd met creativiteit en persoonlijke aandacht. In een informele sfeer kijken we speels en met humor buiten de kaders in je hart waardoor je weer in beweging komt en stappen kan zettten.

Neem contact op via info@bridgesandswitches.nl